tirsdag 21. april 2009

Leserreaksjoner III - 1 stk forsentkommingPå en måte er jeg fristet til å gjøre rede for en etter en av alle tilbakemeldingene jeg har fått, men jeg får helst lage en slik logg et annet sted – ellers blir dere kvalme av selvskrytet mitt. Men de mest spektakulære meldingene må jeg få lov til å fortelle om!
I dag fikk jeg melding fra Guro (hun synes ikke det er nødvendig å anonymisere hvem jeg snakker om) og hun fortalte meg at nå har jeg ikke bare forårsaket svidde poteter, men også 1 stk forsentkomming på jobb!
Guro skrev:
"Jeg leste boka di i ett jafs siste natta før påskeferien og glemte å sette på vekkeklokka - så du har en stk forsentkomming på samvittigheten også :)"
Hun mener antakelig siste natta før påskeferiens SLUTT – antar jeg. (Korriger meg Guro, hvis jeg tar feil.)(Det er ikke alltid jeg får fire jeg heller, når jeg legger sammen to og to…)

I går var jeg inne på Norli på Hønefoss-senteret – KUBEN, heter det nå! Jeg var ikke der for å snoke, altså! Jeg skulle finne noe til å gi bort i gave til et veldig viktig bursdagsbarn, og da er bokhandelen et helt naturlig sted å oppsøke.
Da jeg sto ved kassen for å betale, var det en av de ansatte som sa til meg (jeg kjenner henne litt fra før): ”Vi har solgt en del av boka di!”
Jeg ble jo glad for beskjeden, og sa at ærlig talt hadde jeg vært litt usikker på om de hadde tatt inn boka enda, men da viste hun meg hvor boka sto utstilt – to steder, faktisk. Både under ”Nyheter” og et annet sted, vet ikke om det var under en spesiell ”overskrift”.

Jeg fikk ellers en kjapp melding fra forlaget i dag om at de har lagt ut en bannerreklame på www.bokstaver.no.
Den var snasen! Jeg lurer på om det er et banner de har betalt noe for? Ser det ikke dyrt ut, da?

Så må jeg fortelle at boka er på reserveringstoppen ved Jevnaker folkebibliotek.
http://www.jevnaker.folkebibl.no/kikkhullet/kikkres.html
Tenk å havne i det selskapet – på samme liste som Stieg Larsson, Frid Ingulstad og Snåsamannen! – og JEG står til alt overmål øverst!

Nå kjenner jeg at jeg nesten blir litt uggen av selvskrytet, så jeg stopper her for denne gangen.

4 kommentarer:

 1. Jeg mente faktisk siste dagen før påskeferien, ja! Jeg skulle jo spare boka til påsken, men selvdisiplinen holdt ikke - så jeg sprakk på tirsdag kveld, dessverre... Men jeg antar sjefen tilgir meg, siden hun jo er sjef for deg også :)

  SvarSlett
 2. Aha! - jeg mente å huske at du sa at du skulle spare boka, forstår du.
  Du er vel en slik en som ikke klarer å spare godteriet til lørdagskvelden heller? :-)
  Jeg bare erter...

  SvarSlett
 3. Snåsamannen du! Jammen litt av et selskap du har havnet i!Flott bannerannonse ja! Bare ta til deg ros og oppmerksomhet du, det har du fortjent!

  SvarSlett