torsdag 17. september 2015

Mellom Camilla Läckberg og Jojo Moyes!

I dag fikk jeg se en statistikk over de mest populære e-bok-titlene i Opplandsbibliotekene denne sommeren.
Jeg må si det var overmåte overraskende og hyggelig å se at jeg havnet på 5. plass med Døden på skrivekurs, og i så godt selskap, da! Camilla Läckbergs Løvetemmeren på plassen over meg, og Jojo Moyes med Den ene pluss en på plassen under meg.

Dette var statistikk til å bli glad av!

2 kommentarer:

 1. Oi oi! Så gøy! Gratulerer! Den listeplasseringen var faktisk imponerende - tenk å slå bestselgere ned i støvlene :) Dette må jo love bra for "Nydelig..." også - men håper jo selvsagt at du selger noen eksemplarer før biblioteket overtar stafettpinnen. God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var stas å havne i 10 på topp-lista! Jeg ga jo bort 10 ex til Oppland fylkesbibliotek, ser på det som markedsføring. Neste gang spør jeg kanskje om de er interessert i å kjøpe.
   E-bøker i bibliotek er en litt vrien skål foreløpig; Forleggerforeningen så vel helst at bibliotekene ikke lånte ut e-bøker i det hele tatt. Men faktisk tror jeg bibliotekene - og muligheten de gir til å låne og prøve ut e-bøker - kan fungere som en døråpner. Og man kan jo også si at "bøker er bøker" - innholdet er jo likt selv om de leses på papir eller skjerm. Men det er klart e-bøkene åpner for muligheter som kan virke skummelt. Piratkopiering for eksempel.
   Takk for ønsket om god helg - nå er helga overstått og vi er i gang med ny uke. Har du forresten noe særlig forskjell på helg og hverdag, du som jobber hjemme?

   Slett