lĂžrdag 10. november 2018

Hyggelig salgsrapport

Slik har jeg tenkt at omslagsbildet
til novellesamlingen skal bli. Hva synes du? 👀
Forleden dag fikk jeg salgsrapport fra EbokNorden. Det viser seg at de fÞrste halvÄr 2018 har solgt 3 eksemplarer av DÞden pÄ skrivekurs. Det var uventet og gledelig; jeg har egentlig regnet med at bÞkene mine er helt dÞde, at ingen vet om dem eller er interessert etter at jeg har "prakket" dem pÄ familie og venner, og det har gÄtt noen Är siden utgivelsen.

Ellers er det ikke sÄ mye Ä informere om her pÄ skrivebloggen. Jeg er mye mer aktiv med andre sine bÞker om dagen, har en veldig appetitt pÄ lesing og bruker mye tid pÄ det, og pÄfÞlgende blogging pÄ lesebloggen.
Men jeg forsÞker Ä sitte litt hver uke med siste korrektur av novellesamlingen som jeg skal gi ut som ebok. ISBN er sÞkt om og mottatt. Jeg har ogsÄ lastet ned gratisprogrammet Calibre, slik at jeg kan konvertere til epub-formatet.

2 kommentarer:

  1. Hei! SÄ artig nÄr gamle kjente dukker opp i salgsrapportene! Jeg har jo lest den boken, og koste meg med den. Jeg har forresten ogsÄ noen sÄnne glemte produkter som plutselig dukker opp, ikke bokutgivelser men designer i nettbutikkene. Der kan jeg oppleve at noe selger for fÞrste gang tre Är etter at det ble laget. Det kan ogsÄ vÊre noe jeg ikke var fornÞyd med, noe jeg flere ganger har tnkt at jeg skal fjermne fra butikken. Men sÄ er det sÄ kjekt at folk jo heldigvis har ulik smak og forskjellige motiver. SÄ, de gamle bÞkene dine vil vel fortsatt appellere til nye lesere, de mÄ bare vÊre tilgjengelige. Og der har du nok gjort noe smart ved Ä utgi digitalt. Fysiske bÞker er jo knapt tilgjengelige i butikkene nÄr de er helt ferske, med mindre de er bestselgere allerede fÞr de er utgitt...

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Hr Kreatur og takk for kommentar!
      Det hender - nÄr det har gÄtt en stund - at man er litt misfornÞyd med ting man har laget. I sÄnne tilfeller ville man vel gjerne ha fjernet det man i dag ikke ville ha laget pÄ samme mÄte, men som du skriver: Det kan uansett vÊre publikum liker disse tingene, sÄ har de fortsatt et liv.
      Jeg har ikke noe dÄrlig forhold til DÞden pÄ skrivekurs, og det er veldig hyggelig Ä hÞre at du husker den som ei bok du koste deg med. :-)
      Ja, ebÞker er lett Ä finne, laste ned, om man behersker teknikken, men folk flest liker Ä lese pÄ papir, tror jeg. Bare tiden kan vise om dette er noe som vil endre seg etter som Ärene gÄr.

      Slett