lørdag 10. november 2018

Hyggelig salgsrapport

Slik har jeg tenkt at omslagsbildet
til novellesamlingen skal bli. Hva synes du? 👀
Forleden dag fikk jeg salgsrapport fra EbokNorden. Det viser seg at de første halvår 2018 har solgt 3 eksemplarer av Døden på skrivekurs. Det var uventet og gledelig; jeg har egentlig regnet med at bøkene mine er helt døde, at ingen vet om dem eller er interessert etter at jeg har "prakket" dem på familie og venner, og det har gått noen år siden utgivelsen.

Ellers er det ikke så mye å informere om her på skrivebloggen. Jeg er mye mer aktiv med andre sine bøker om dagen, har en veldig appetitt på lesing og bruker mye tid på det, og påfølgende blogging på lesebloggen.
Men jeg forsøker å sitte litt hver uke med siste korrektur av novellesamlingen som jeg skal gi ut som ebok. ISBN er søkt om og mottatt. Jeg har også lastet ned gratisprogrammet Calibre, slik at jeg kan konvertere til epub-formatet.

2 kommentarer:

 1. Hei! Så artig når gamle kjente dukker opp i salgsrapportene! Jeg har jo lest den boken, og koste meg med den. Jeg har forresten også noen sånne glemte produkter som plutselig dukker opp, ikke bokutgivelser men designer i nettbutikkene. Der kan jeg oppleve at noe selger for første gang tre år etter at det ble laget. Det kan også være noe jeg ikke var fornøyd med, noe jeg flere ganger har tnkt at jeg skal fjermne fra butikken. Men så er det så kjekt at folk jo heldigvis har ulik smak og forskjellige motiver. Så, de gamle bøkene dine vil vel fortsatt appellere til nye lesere, de må bare være tilgjengelige. Og der har du nok gjort noe smart ved å utgi digitalt. Fysiske bøker er jo knapt tilgjengelige i butikkene når de er helt ferske, med mindre de er bestselgere allerede før de er utgitt...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Hr Kreatur og takk for kommentar!
   Det hender - når det har gått en stund - at man er litt misfornøyd med ting man har laget. I sånne tilfeller ville man vel gjerne ha fjernet det man i dag ikke ville ha laget på samme måte, men som du skriver: Det kan uansett være publikum liker disse tingene, så har de fortsatt et liv.
   Jeg har ikke noe dårlig forhold til Døden på skrivekurs, og det er veldig hyggelig å høre at du husker den som ei bok du koste deg med. :-)
   Ja, ebøker er lett å finne, laste ned, om man behersker teknikken, men folk flest liker å lese på papir, tror jeg. Bare tiden kan vise om dette er noe som vil endre seg etter som årene går.

   Slett