fredag 18. november 2016

Manus ut på tur

Omsider er jeg ferdig med nøye gjennomlesing av kriminalromanen jeg har tenkt å sende til et par forlag til før jeg gir opp og eventuelt utgir selv.
Egentlig hadde jeg tenkt å skrive ut manuset på papir og sende det til et av de mest ærverdige gamle forlagene her i landet, men så oppdaget jeg et forlag jeg ser på som 'upcoming' og som gjerne tar imot manus på e-post, så da sendte jeg det dit først.
Jeg forsøker å være spent og optimistisk, men kjenner jo at jeg sliter særlig med det siste...

I dag har det vært flott skrivevær her, med regn og sludd, grått og lavt skydekke og litt vind - helt perfekt inne/skrivevær!

2 kommentarer:

  1. Hei Randi! Så spennende! Husker du fortalte litt om dette prosjektet for lenge siden, men hadde vel ikke drømt om at du skulle være klar allerede nå? Må si det er imponerende hvor godt u jobber, tror jeg har mye å lære av deg. Jeg beveger meg med museskritt og er ikke engang sikker på om jeg går i riktig retning... Skjønner at det blir vanskeligere og vanskeligere å være optimist, men håper du opplever noen sommerfugler uansett. Og det nye forlaget høres jo spennende ut, jeg tror en del avhenger av hvem man møter på, og helt nye folk kan jo love bra! Lykke til!

    SvarSlett
  2. Takk skal du ha. "Allerede" kan du nok tenke ; jeg tror ikke jeg har fortalt hvor lenge jeg har jobbet med manuset, men det er over fire år. Og nå har jeg lest og finpusset for n'te gang, altså. Jeg har ikke skrevet noe på veldig lenge, jeg får ikke ro til det, det foregår for mye både på jobb og i fritida, så da får jeg nøye meg med å finpusse på noe "gammelt".

    SvarSlett