torsdag 24. november 2016

Litteratur til lunsj

Onsdag skal jeg snakke om bøkene mine på biblioteket "mitt" - Ringerike bibliotek som er arbeidsplassen min.
Det blir spennende!
Jeg har forberedt meg litt i dag, i tillegg til at jeg har jobbet med innlegget tidligere også.
Jeg skal jo snakke om noe jeg kan godt og brenner for, og da er det ikke vanskelig å finne ord. Men man må ha en viss struktur, tenker jeg, og helst ikke holde på mer enn den tilmålte tiden.
I dag ligger det ute informasjon på bibliotekets hjemmeside om arrangementet. Jeg håper noen har tid til å ta lunsjpausa si på biblioteket den dagen, velkommen skal du være! :-)

4 kommentarer:

 1. Hei!
  Dette hørtes veldig spennende ut! Så fint at du får muligheten til det. Husker jeg holdt et foredrag en gang på Bøler bibliotek sammen med ei til, det må faktisk være omtrent sju år siden, tiden går jammen fort! Masse lykke til!
  Masse lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Gro Jeanette. Jeg tror - eller egentlig vet jeg - at det er mulig å snakke i bibliotek rundt omkring. Det er bare å tilby seg, dekke reise og sånt selv, så sier nok de fleste ja takk til at man kommer. Men man må ha tid og krefter til det. Nå er jeg så heldig å jobbe på et bibliotek, men da er det litt sånn at jeg vil jo ikke plage folk med stadig å "mase" om mine ting. Men her har jeg faktisk ikke presentert meg selv eller bøkene mine før, så det er vel egentlig på tide ;-)

   Slett
 2. Javisst, nå er vi allerede der! Skulle veldig gjerne ha lunsjet på biblioteket, men det blir nok litt lang reisevei. Får heller trøste meg med at du deler fra forfatterskapet ditt her i bloggverdenen. Er sikker på at både tilhørerne og du selv får en flott lunsj på onsdag! Lykke til! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for kommentar! :-) Jeg kjenner at jeg har blanda forhåpninger; håper selvfølgelig det kommer en del folk, men ikke FOR mange, kanskje? Håper det kommer NOEN, i alle fall. Jeg tror jeg vet om i alle fall to, så det ikke blir avlyst! ;-)

   Slett