onsdag 21. mai 2014

Kortvarig glede

OK, jeg innrømmer det: Jeg sendte inn 2 av de totalt 262 bidragene som kom inn til Cappelen Damms barneromankonkurranse med frist 1. mai.

Vanligvis går det ”vinter og vår” før man hører noe, men allerede nå – tre uker etter fristen – fikk jeg beskjed om at mine bidrag ikke er videre i konkurransen.

Jeg er skuffet, så klart, men akkurat nå henger jeg meg mest opp i at det kunne vært fint om det hadde gått LITT lenger tid før jeg fikk denne beskjeden. Da hadde jeg vært enda tryggere på at de virkelig har lest alle manusene grundig og tenkt seg godt om. Uansett hadde jeg kunnet lulle meg inn i dagdrømmen om endelig å nå opp, enda litt til.

Nå ja, det er nok av dagdrømmer å kaste seg over. Jeg finner fort en ny!

8 kommentarer:

 1. Jeg tenker at de er en seier i seg selv å kunne sende inn to bidrag! Jeg deltok nettopp i en manuskonkurranse, rakk ikke å bli ferdig men sendte inn likevel. Så respekt til deg! Det er bare å prøve igjen:-D

  SvarSlett
 2. Takk Herr K. Det gjorde godt med noen tørstens ord :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg mente selvfølgelig trøstens :-)

   Slett
  2. Jeg mente selvfølgelig 'trøstens'! :-)

   Slett
 3. Skjønner godt at du blir skuffet! Men så gjelder det å stable seg på beina og prøve igjen. Vi lærer langs den veien vi går. Og plutselig en dag står vi der - med forlagskontrakt!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Lill-Karin! Ja, vi må leve i håpet! :-)

   Slett
 4. Hei
  Jeg har også sendt et manus til samme barnebok konkurranse.
  Hvordan var avslags brevet fra forlaget? Jeg fikk også et brev fra forlaget, der det sto hvor mange manus folk hadde sendt inn. Og takk for deltagelsen i konkurransen. Betyr det at jeg ikke er med videre? Jeg er langt borte fra hjemmet mitt, så jeg har ikke muligheten til å sjekke. Leit at du ikke kom videre, skjønner godt at du er skuffet. Bare stå på, kanskje det skjer neste gang? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anonym!
   Det står tydelig i e-posten jeg fikk, at jeg ikke er med videre i konkurransen. Hvis du er usikker på om du er med videre eller ikke, ville jeg sendt en e-post eller ringt og spurt. Lykke til videre! :-)

   Slett