onsdag 4. desember 2013

Nå er det enkelt å publisere e-bøker selv!

Nå er det mulig å publisere e-bøker på en enkel måte her til lands. For et bra tiltak!

Gå inn på publiser.ebok.no – her kan du lese hvilke betingelser som gjelder. Her ligger det også en FAQ (=ofte stilte spørsmål) som gir mye nyttig informasjon.

Det koster ingenting å publisere, men ebok tar provisjon av salget, nærmere bestemt 30 % av nettosalget. (Netto er prisen fratrukket moms – ja, for det er faktisk merverdiavgift på e-bøker, nærmere bestemt 25 %.)

Kanskje du har noe du synes du er veldig ferdig med, som du har lyst til å få ut av skrivebordsskuffen? Nå har du sjansen!
Men husk: Det er sikkert lurt å få hjelp til språkvask og korrektur først, jamfør hva jeg skrev her om å debutere på en forsvarlig måte: http://interscribo.blogspot.no/2012/06/om-debutere-pa-en-forsvarlig-mate.html

2 kommentarer:

  1. Dette virker jo kjempebra! Vi trenger noe sånt på norsk :) Vet du hvor lange bøker de tar?

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Amanda! Jeg synes det ville være rart om det var en begrensning på hvor lange bøker man kan publisere, men du kan jo sende en e-post til post@ebok.no eller hjelp@ebok.no og spørre, eller du kan bare forsøke å laste opp boka du vil publisere; jeg ser at den vil bli kontrollert før den legges ut.

      Slett