mandag 18. november 2013

FORFATTERFIGHT

På Facebook kan du lese mer om Forfatterfight: https://www.facebook.com/forfatterfight

Helt nøyaktig hvem som står bak finner jeg ikke i farta, men det står at det er "frivillige i kultursektoren som brenner for å nå ut til flere med god litteratur og skriveglede!"
Fristen for å sende inn bidrag til den første runden er allerede 20. november.

Det ønskes innsendt «5 til 15 sider egenskreven tekst i fri skjønnlitterær sjanger til paamelding@forfatterfight.no innen 20. november. De åtte beste skribentene plukkes ut til å delta på det første Forfatterfight-arrangementet på Kulturhuset i Oslo 11. desember. I juryen sitter Tom Egeland, Guro Sibeko og bokbloggeren Bokelskerinnen. Ved hvert arrangement kåres en vinner som går videre til finalen i mai, hvor premien er heder, ære og bokkontrakt med Juritzen forlag.»

Om du synes dette høres ut som et spennende konsept og synes det er ufattelig tregt å vente på tilbakemelding fra forlag du har sendt manus inn til, synes jeg du skal lete fram noen av de beste tekstene du har laget og sende dem inn!2 kommentarer:

 1. Hei!
  Vi er en gruppe med frivillige med mye ulik bakgrunn som har dratt i gang dette. Alle involverte finner du nå på facebooksiden. Det er utrolig hyggelig at du vier plass til dette på din blogg, Randi!

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig å kunne bidra til å gjøre tilbudet kjent! Det blir veldig spennende å se hva Forfatterfight kan føre til - kanskje dukker det opp mange nye stemmer! Lykke til!

   Slett