torsdag 18. juni 2015

E-boka «Døden på skrivekurs» tilgjengelig for lån i Oppland og Buskerud

Er du bibliotekbruker i Oppland eller Buskerud, kan du nå låne «Døden på skrivekurs» som e-bok.

Jeg har gitt bort 10 eksemplar til hvert av fylkene.

Håpet er at noen velger å låne den, for så å lese den, og kanskje få lyst til å se nærmere på hva jeg ellers har skrevet.

6 kommentarer:

 1. Hei! Blir spennende å følge med på utlånsstatistikk, tenker jeg!

  Jeg lurte litt på å kjøpe en av bøkene dine, er det denne som er minst romantikk? Skrivekurs høres jo artig ut, og tror jeg liker bedre å lese krim enn romantikk. Kan jeg bestille direkte fra deg, eller finnes denne i nettbutikker? Må ha fysisk bk, og kommer den fra deg får jeg kanskje til og med en liten hilsen? :)

  Forresten, takk for roman-mål for litt siden!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du har lyst til å lese boka - ja, det er romantikk i de andre bøkene jeg har skrevet, men denne er IKKE romantisk. Jeg har 1 ex her hjemme som jeg kan sende til deg, om du sender meg adressen din. (Du kan sende den til e-postadressen som ligger under "OM MEG")
   Eller du kan bestille fra lulu.com:
   http://www.lulu.com/shop/randi-landmark/d%C3%B8den-p%C3%A5-skrivekurs/hardcover/product-20326058.html
   Men da tror jeg ikke du kan ha regionsperre på kredittkortet ditt.

   Roman-målene fikk jeg fra en fiction-ansvarlig i et ukeblad, etter at jeg hadde sendt henne Kjære Sandra. Jeg tenkte den kunne passet i et ukeblad, men da tenkte jeg jo ikke på størrelsen; den boka er 45 kapitler og 250 s lang, altfor svær til å kunne fungere som føljetong.
   Kjære Sandra er, som du ser, senere utgitt på Publica.

   Slett
  2. Æh, 350 s er den, faktisk. Lenger enn langt... ;-)

   Slett
  3. Hei igjen, nå er jeg omsider tilbake. Sjekket "om meg" men fant ikke epostadressen din der... Jeg må ha oversett den? Kanskje du kunne lagt ut litt info vedr bestilling av bøker her på bloggen?

   Slett
  4. Oops, jeg lette under fanen "om meg" øverst, ser nå at det er noe tekst helt nederst på bloggen. Flytt det opp hvis du vil selge flere bøker :) Jeg sender deg en epost :)

   Slett
  5. Beklager, jeg glemte at det sto "Om meg" to steder, men da fant du adressen til slutt. Det var bra.

   Slett