tirsdag 16. april 2019

Interscribo har jubileum

Her en dag kom jeg plutselig på at det er jo 10 år siden i vår, at jeg startet å blogge på Interscribo. Det aller første blogginnlegget publiserte jeg
18. mars 2009.
Det er også 10 år siden jeg debuterte som forfatter.
Det var ikke meningen at jubileet skulle forbigås i stillhet, men jeg må innrømme det ble litt glemt; det har vært litt travelt om dagen...

Jeg husker hvor spennende det var å se den aller første boka si for aller første gang. Tankene, ordene, setningene man hadde plundret med i årevis; endelig var de omformet til et håndfast produkt. Og jeg hadde endelig en måte å invitere andre inn i min verden på.

Det foregår fortsatt mye i hodet mitt, relatert til ulike skriveprosjekter. Forhåpentlig blir det flere bøker i årene som kommer. Men det får nå tiden vise.

God påske til alle som følger bloggene mine!

4 kommentarer:

 1. Hei, og gratulerer så mye med bloggjubileum! Helt klart at sånt må feires, og spesielt når det er et rundt tall! Lykke til med de neste årene!

  SvarSlett
 2. Gratulerer masse med jubileum! Også 10 år da, det er jo faktisk verdt en skikkelig feiring :) Og så er jeg ganske sikker på at du tryller fram noen flere utgivelser i årene som kommer, er imponert over alt du får til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, hr Kreatur! Litt trylling får man se om man kan få til ;-)

   Slett