tirsdag 14. januar 2014

Kjære Sandra - ferdig med korrekturen

Hu hei, her skal jeg si det plutselig gikk unna!

Ny konsulent sendte meg første korrektur i starten av desember, men jeg har ikke hatt tid til å gjøre stort med den, før nå i januar. To-tre dagers arbeid ble tilbakelagt, så kunne jeg returnere korrekturen til konsulenten, og nå sier hun at alt ser greit ut. Det kom faktisk litt brått på. Jeg hadde ventet å få manuset tilbake minst én gang til, men jeg må innrømme at det kjennes veldig deilig å være ferdig nå. Manuset er så gjennomarbeidet at det begynte å bli nokså overarbeidet for min del.

Nå skal manuset brekkes om, og det skal lages forslag til for- og bakside på boka. Jeg har sendt over noen bilder jeg håper kan bli til en fin framside. Vaskeseddel og forfatteromtale har jeg også sendt et forslag om til forlaget.

Når manuset kommer tilbake neste gang, skal det leses siste korrektur - da skal alle de siste småfeil ene forhåpentligvis lukes vekk. Men da skal det bare være de helt bagatellmessige, små feilene igjen.

Neste punkt på programmet blir å sende "tiggerbrev" rundt omkring til slekt og venner, i håp om å få noen til å kjøpe og dermed være med på å finansiere denne utgivelsen. Min femte roman, tenk det!

2 kommentarer:

  1. Spennende! Jeg vil selvsagt ha denne også!

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Murmel! Så fint - da setter jeg deg opp på lista! :-)

      Slett