torsdag 7. juli 2011

NEIDA

Norsk "regnskog"

I går satt jeg og leste i feelgood-manuset mitt. Det ble sendt i måneds-skiftet mai/juni til et femte forlag for vurdering. Det var en god stund siden jeg hadde lest i det, og jeg koste meg. Tenkte at dette var jammen meg nesten bedre enn jeg husket. Et eller annet forlag er jo nødt til å si ja til å utgi dette!?
Jeg var nesten litt stolt av meg selv og det jeg har greid å få til; en mektig god følelse!

MEN. Det femte forlaget ville heller ikke ha det, kunngjør brevet jeg fikk i posten i dag. Nå gjelder det å holde på den gode følelsen fra i går, og ikke henge seg opp i dette siste avslaget.

4 kommentarer:

 1. Å så irriterende med avslaget! Det er også litt urettferdig, for det er mye lettere å utgi f.eks krim enn andre sjangere. Håper du ikke gir deg, men satser videre. Jeg likte iallefall den første boken din veldig godt, du har jo talent for å skrive :)

  SvarSlett
 2. Du må ikke gi deg. Send det videre gjerne til flere forlag samtidig. Bøker i sjangeren "feelgood" er ikke så lett å få utgitt. Lykke til. Jeg har Vårløsning liggende klar som jeg skal lese. Den er jeg veldig spent på. Fortsatt fin sommer til deg:-)

  SvarSlett
 3. Forresten...fine blogger:-)

  SvarSlett
 4. Beate: Takk for hyggelig kommentar, og tusen takk for at du omtalte bloggene mine på bloggen din :-) Det kan virke som om det er lettere å utgi krim enn hva som er tilfelle for romaner innen andre sjangere, men konkurransen er nok større innen krim også. Den største forskjellen er kanskje at krim er et "satsingsområde" for forlagene, og de har folk tilknyttet som har peiling på krim, mens folk som har kjennskap til andre sjangere kanskje mangler hos en del forlag. (?)
  Anne Marie: Takk for hyggelige tilbakemeldinger! :-) Det blir spennende å høre hva du synes om Vårløsning - tar gjerne imot konstruktiv kritikk! God sommer videre, du også!

  SvarSlett