torsdag 14. april 2016

To esker fylt med Nydelig og en halv

For litt siden kom postbilen og leverte to tunge pappesker fra 07 media, eller www.07.no. Dagens reklame, men da vet dere hvor jeg har fått trykket boka mi ;-)

Jeg fikk en kommentar på det forrige innlegget, som gikk på at 50 ex, det var da virkelig et mikroskopisk opplag! Men da jeg bar de to TUNGE eskene inn på gjesterommet hvor jeg sitter og skriver, så er jeg litt glad for at jeg ikke bestilte flere i samme slengen. Bøker er tungt og bøker tar plass!
Jeg har enda ikke fått faktura, så jeg venter litt med å begynne å sende ut til de som har bestilt, samt markedsføre mer aktivt at jeg har noe å selge.
Jeg fikk jo et regnestykke da jeg ba om tilbud, men forventer nærmest at det kan komme på noen plusser her og der. Derfor venter jeg til jeg har sett helt sikkert hva jeg skal betale for gildet.
Ved tanken på at folk etter hvert skal gå i gang med å lese boka, kjenner jeg at det kiler litt nervøst i magen...

4 kommentarer:

 1. Hei på en mandag! Ny uke og nye muligheter!:) Høres stas ut å få leveranse av egne bøker. Ser for meg at etter hvert som forlaget ditt vokser, blir det vel ikke postbilen men trailere som kommer med bøker neste gang :) Du kan sette opp et lagerbygg i hagen hvis garasje og gjesterom ikke har nok ledig plass :) Lykke til med salget!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Hr Kreatur, takk for kommentar!
   Nå drømmer jeg ikke om å drive forlag, akkurat, men ideen din om trailerlass med bøker og et lagerbygg i hagen var artig! :-) Jeg skjønner du er vant til å tenke utvikling og lønnsomhet ;-)
   Ønsker deg en fin og produktiv uke!

   Slett
 2. Hei! Det hørtes flott ut med så mange bøker som du er eneforfatter av, ja! For litt siden fikk jeg selv et lager i hus som jeg hentet på postkontoret. Jeg var bare medforfatter, men esken med bøkene var blytung uansett! :-) Stå på!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Gro Jeanette, og takk for hyggelig kommentar! Bøker er tungt, det er sikkert, men det er også veldig hyggelig med håndfast bevis på at man har skapt noe :-)

   Slett