søndag 15. september 2013

SUPERLAURDAG

Skiferplassen, Fagernes.
Skulpturen er til minne om folk og dyr ved A/S Valdres skiferbrot.
I går markerte Nord-Aurdal mållag Språkåret 2013 med "Superlaurdag" på Fagernes.
Det startet med variert og fint program fra scena på Skiferplassen, servering av kake og kaffe, og en liten "bokby" var det anlagt der på plassen, med blant annet tidsskriftkrok og boksalg av lokale forfattere. Jeg var en av forfatterne som hadde fått invitasjon til å stå der og selge bøkene mine. Veldig hyggelig å bli regnet som Valdresforfatter - det er mange år siden jeg bodde i Etnedal, men jeg er jo født og oppvokst der, og ein gong valdris, alltid valdris!
Etternavnet mitt stammer forresten fra Landmark i Nord-Aurdal, der farfaren min vokste opp. Landmark ble i fjor bedre kjent som "Farmengården".

Superlaurdagen omfattet også kåseri på biblioteket med forfatter Karin Sveen, språkkafé på kulturhuset og til sist konsert med Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland. Jeg hørte at konserten var utsolgt, så forhåpentligvis har arrangementet totalt hatt godt besøk. Det var mange innom på Skiferplassen de to timene jeg var der, og det så ut til at folk hygget seg, regnværet til tross.

Bøkene mine
Kl 12.00 var jeg på Skiferplassen med bøkene mine. Som i "det virkelege livet" var det vanskelig å få solgt noe, men to stykker ville hver for seg ha alle de tre Svaldal-bøkene, som jeg ga et spesielt tilbud på denne dagen. Å få solgt seks bøker var jo ikke så verst!

Vårløsning er nå ei bok det snart er umulig å få tak i, om du tenker å kjøpe. Forlaget har ikke igjen flere; de fire siste eksemplarene er det jeg som sitter med.
Lystløgneren og Pengetrøbbel har jeg flere av, men jeg regner med at kan bli vanskelige å få solgt, når den første boka ikke lenger er å få tak i. Bøkene kan leses uavhengig av hverandre, men veldig mange lesere ønsker jo å starte med første bok når det er flere som henger sammen.

Jeg vet at jeg ikke er noen selger, og i går fikk jeg bekreftet for n'te gang at jeg best beskrives med ordet tafatt når det kommer til å promotere meg selv og produktene mine. Men det var moro å være med på Superlaurdag, kaka var god og programmet fint. Så tusen takk til Nord-Aurdal mållag for invitasjonen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar