lørdag 28. mars 2009

Boka distribueresI dag, lørdag 28. mars har jeg fått et par SMS fra venner av meg som har fått boka i postkassa.
Jeg har også fått hentelapp på to pakker fra postkontoret mitt - det er en hel mengde eksemplarer jeg skal overbringe selv - alle de som bor i nærheten av meg, og som enten jeg eller mannen min jobber sammen med.

Før helga fikk jeg beskjed fra forlaget om at de har sendt anmeldereksemplar til en del aviser, og jeg er bedt om å ta personlig kontakt med dem i neste uke en gang, for å forsikre meg om at boka er kommet vel fram til redaksjonen og "mase" på dem for å få dem til å skrive om boka og/eller meg.
Publica bok har også kontaktet en hel del bokhandlere.

Nå kribler det skikkelig av spenning...
Hvordan blir "barnet mitt" tatt imot? Jeg er ikke så opptatt av salgstall, for det regner jeg med skal bli ganske beskjedent - jeg er debutant, utgitt på et lite kjent forlag, så da kan man ikke forvente for mye. Jeg er mest opptatt av hva leserne synes, og om de kommer til å gi meg noen tilbakemeldinger.
Jeg er i en læringsfase og det er sikkert mange lesere som kan gi meg noen tips om hva jeg har gjort bra og dårlig i "Vårløsning". Er noen av leserne mine inne på bloggen, så legg gjerne på en kommentar!

5 kommentarer:

 1. Akkurat nå kom boka i posten til meg også!Fint omslag! Nå gleder jeg meg til å lese den, dvs. jeg har allerede lest noen sider, og det ser lovende ut, jeg er allerede nysgjerrig på hvordan dette går!

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig kommentar! Moro at noen er inne på bloggen min også, og bidrar med noen ord! Vi snakkes, Murmel!

  SvarSlett
 3. Hei Randi!
  Det blir så spennende å se boka di. Endelig er den en realitet. Du har en lunhet i språket som jeg la merke til allerede da jeg fikk lese historien om tordenværet for mange år siden. Skriving er en prosess, - det tar tid. Du har vært tålmodig og grundig i prosessen med Vårløsning, og kommer sikkert til å fortsette med denne grundigheten i de bøkene som ligger der framme, - de du skal skrive senere. Vi har hatt mange gode samtaler om skriving opp gjennom årene, og du har støttet og oppmuntret meg gjennom mine skriveprosesser. Tusen takk! Og lykke til med Vårløsning! Jeg gleder meg stort til å lese den!

  SvarSlett
 4. Heia!

  Hvor lang til tok det fra boka ble antatt til den var ferdig?

  Mvh
  Anette

  SvarSlett
 5. Svar til Anette:
  (Beklager at jeg ikke har svart før, har ikke sett denne kommentaren før i dag)
  Jeg fikk beskjed fra forlaget om at boka var antatt i begynnelsen av sept 08. I mars 09 var boka ute på markedet, som det heter. Så det gikk noen måneder. Jeg hadde bare anledning til å jobbe med manuset på fritiden, mens forlagskonsulenten hadde mange andre hun jobbet med samtidig, så det kunne ikke gått fortere.

  SvarSlett