tag:blogger.com,1999:blog-3435117150673640588.post9196026524621625861..comments2024-01-19T17:17:43.640+01:00Comments on Interscribo: Rester kan trylles medRandi Landmarkhttp://www.blogger.com/profile/13346815475676565686noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3435117150673640588.post-65968516489697230422019-02-08T12:07:41.414+01:002019-02-08T12:07:41.414+01:00Hei Susanne, og takk for kommentaren :-)
Ja, vi ka...Hei Susanne, og takk for kommentaren :-)<br />Ja, vi kan alle gjøre vårt for å forhindre at det blir kastet så mye mat - det er viktig!Randi Landmarkhttps://www.blogger.com/profile/13346815475676565686noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3435117150673640588.post-21153614058701128832019-02-07T23:08:23.927+01:002019-02-07T23:08:23.927+01:00Ah, så bra du skriver mot matsvinn. Det er viktig ...Ah, så bra du skriver mot matsvinn. Det er viktig i vår tid og verden :)Susannehttps://fivrelden.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3435117150673640588.post-27172698136440047722019-01-26T21:42:50.397+01:002019-01-26T21:42:50.397+01:00Skrivetrening, javisst! Og før du vet ordet av det...Skrivetrening, javisst! Og før du vet ordet av det er du klar for å utgi en kokebok :)<br /><br />Brødene jeg baker er veldig enkle, men jeg varierer litt, ja. Mye havre er nok favoritten :)<br /><br />Så gøy at du oppdaget meg i de seriene:) Jo, var med i Unge Lovende også. Er spent på Magnus, var litt usikker på om jeg kom til å bli klippet vekk, haha. Siden de siste episodene ble sluppet mens jeg er utenlands (kan ikke ses fra utlandet), valgte jeg å vente med hele serien til jeg er hjemme igjen.Hr. Kreaturhttps://www.blogger.com/profile/03106979587978659476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3435117150673640588.post-16551503881084966942019-01-25T16:15:16.622+01:002019-01-25T16:15:16.622+01:00Hei og takk for hyggelig kommentar :-)
Det er deil...Hei og takk for hyggelig kommentar :-)<br />Det er deilig med hjemmebakt; så ferskt at det enda er litt lunkent etter steiken, enten det er brød eller lomper, smaker helt fantastisk. Jeg har skjønt du er flink til å bake brød. Varierer du med type oppskrift, eller kjører du den samme hver gang?<br /><br />Ja, det er vel greit med innlegg om andre ting innimellom. En kan jo se det som skrivetrening, og som du skriver så blir man litt bedre kjent også :-)<br />Fortsatt god fredag og god helg!<br /><br />PS: Jeg så akkurat ferdig serien Magnus på NRK nettTV. Tror jammen meg det dukket opp en kjenning der! Du var med i en episode av Unge lovende også, ikke sant? Artig å se deg, og troverdig skuespill! :-)Randi Landmarkhttps://www.blogger.com/profile/13346815475676565686noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3435117150673640588.post-72904098892938948012019-01-25T13:23:43.715+01:002019-01-25T13:23:43.715+01:00Hei! Så flink du er, dette er jo helt i min ånd, s...Hei! Så flink du er, dette er jo helt i min ånd, selv om jeg aldri har laget potetlefser. Nå fikk jeg lyst til å prøve meg. Sjelden rester hos meg, men regner med at det blir like godt med planlagte tiloverser :)<br /><br />Ellers synes jeg det er helt fint med en liten avstikker fra det faste bloggtemaet innimellom. Så blir vi litt bedre kjent, også.Hr. Kreaturhttps://www.blogger.com/profile/03106979587978659476noreply@blogger.com